Otvorena Fabrika cevastih radijatora u Svilajncu

Bez autora
Jul 29 2012

Preduzeće “Neša komerc” iz Svilajnca, u Industrijskoj zoni Veliko polje u ovoj opštini, gde se nalazi i Fabrika japanske kompanije “Panasonik”, otvorilo je Fabriku cevastih radijatora. Fabrika je površine 3.000 kvadratnih metara i u njenu izgradnju i opremu je investirano oko milion evra. Otvaranjem ovog pogona znatno će se povećati proizvodnja, a povećanje izvoza planirano je za oko 40 posto. Opština Svilajnac poslednjih godina intenzivno ulaže u razvoj Industrijske zone Veliko polje i sada, polako počinje da ubire plodove. Ovo je prva fabrika jednog Svilajnčanina izgrađena u Industrijskoj zoni, a u buduće će ih biti još.

Otvorena Fabrika cevastih radijatora u SvilajncuPreduzeće “Neša komerc” iz Svilajnca, u Industrijskoj zoni Veliko polje u ovoj opštini, gde se nalazi i Fabrika japanske kompanije “Panasonik”, otvorilo je Fabriku cevastih radijatora.

Fabrika je površine 3.000 kvadratnih metara i u njenu izgradnju i opremu je investirano oko milion evra.

Vlasnik "Neša komerca" Miodrag Ognjenović, pozdravljajući goste, je istakao da njegova firma ima "odličnu saradnju sa zemljama regiona" u koje izvozi radijatore.

Otvaranjem ovog pogona znatno će se povećati proizvodnja, a povećanje izvoza planirano je za oko 40 posto, rekao je vlasnik “Neša komerca” Miodrag Ognjenović.

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović na svečanom otvaranju fabrike je rekao da ta opština poslednjih godina intenzivno ulaže u razvoj Industrijske zone Veliko polje i da sada, polako počinje da ubire plodove. On je istakao da je ovo prva fabrika jednog Svilajnčanina izgrađena u Industrijskoj zoni i da se nada se da će ih u buduće biti još.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik